ZELF MAKEN | Katoenen Lantaarntje Bekijk groter

Alleen online

ZELF MAKEN | Katoenen Lantaarntje

FDLR006

Katoenen lantaarntje. Prachtig lantaarntje voor de beginnende naaister.

Meer details

0,00 €

Datasheet

PDF 1,63 MB

Meer informatie

Maak een hele boom vol deze prachtige lantaarntjes. Duurzaam en gewoon gezellig. Zeer geschikt voor de beginnende naaister.

FIDDLR HEEFT PASSIE VOOR KNUTSELEN EN HANDENARBEID EN DEELT DAT GRAAG

Deze site is opgericht om knutselaars (in spe) aan te moedigen, te inspireren, op ideeën te brengen en te helpen en er komen steeds nieuwe projecten bij.

Sommige instructies en patronen zijn gratis te downloaden. Voor andere wordt een kleine bijdrage gemaakt. Maak gratis een account aan en download ze allemaal!

 

Liever kant-en-klaar?

In de shop vindt u allerlei handgemaakte en unieke producten. Van rugzakjes voor stoere jongens tot echt prinsessentasjes voor de dametjes, plaids, schortjes, sloffen en nog veel meer. Deze producten zijn van eigen hand en met liefde gemaakt.

 

Waarom een account aanmaken?

Op deze manier ontvang ik informatie over welke downloads populair zijn en welke minder. Hierop kan ik mijn aanbod van downloads en workshops aanpassen. Uw persoonlijke gegevens worden niet ongewenst gebruikt door Fiddlr by Ms.McB en/of derden.

 

Uw creatie delen?

Trots op uw creatie? Upload een foto op de Facebookpagina, via Pinterest of mail naar machteldboomstra@gmail.com (dan plaats ik m voor u). Ik ben in ieder geval heel benieuwd!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

ZELF MAKEN | Katoenen Lantaarntje

ZELF MAKEN | Katoenen Lantaarntje

Katoenen lantaarntje. Prachtig lantaarntje voor de beginnende naaister.