GROENE KIKKER

0010FIDDLR

Nieuw product

Zachte kikker van katoen.

Meer details

5,74 €

Datasheet

Hoogte ca. 8 cm
Breedte ca. 10 cm
Lengte ca. 25 cm
Materiaal Katoen

Meer informatie

Kikker van 100% katoen. Groen met witte stippen aan de bovenkant, met een geel geruit buikje. Bevat geen plastic oogjes.

OOK ALS GRATIS ZELF-MAAK-PATROON BESCHIKBAAR

FIDDLR HEEFT PASSIE VOOR KNUTSELEN EN HANDENARBEID EN DEELT DAT GRAAG

In de shop vindt u allerlei handgemaakte en unieke producten. Van rugzakjes voor stoere jongens tot echt prinsessentasjes voor de dametjes, plaids, schortjes, sloffen en nog veel meer. Deze producten zijn van eigen hand en met liefde gemaakt.

Liever zelf aan de slag?

Deze site is opgericht om knutselaars (in spe) aan te moedigen, te inspireren, op ideeën te brengen en te helpen en er komen steeds nieuwe projecten bij.

Sommige instructies en patronen zijn gratis te downloaden. Voor andere wordt een kleine bijdrage gevraagd. Maak gratis een account aan en download ze allemaal!

Waarom een account aanmaken?

Op deze manier ontvang ik informatie over welke downloads populair zijn en welke minder. Hierop kan ik mijn aanbod van downloads en workshops aanpassen. Uw persoonlijke gegevens worden niet ongewenst gebruikt door Fiddlr by Ms.McB en/of derden.

 

Uw creatie delen?

Trots op uw creatie? Upload een foto op de Facebookpagina, via Pinterest of mail naar machteldboomstra@gmail.com (dan plaats ik m voor u). Ik ben in ieder geval heel benieuwd!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

GROENE KIKKER

GROENE KIKKER

Zachte kikker van katoen.

Downloaden